Beauty

Look fantastic beauty box mei 2021

In het verleden heb ik wel eens een abonnement gehad op een beauty box. Dit was toen de Glossybox en ik vond het heerlijk om elke maand verrast te worden met allerlei producten. Ik zag dit als een cadeautje voor mezelf. Nu zag ik dat de Glossybox niet meer bestond en kwam ik allerlei andere boxen tegen. Zo kwam ik de box van Look fantastic tegen, die je de eerste keer met enorme korting kan ontvangen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet in bedwang houden en heb daarom gebruik gemaakt van deze aanbieding.

Een aantal dagen geleden ontving ik daarom de box van de maand mei. Ik zelf had de maand mei niet meer verwacht, omdat deze op zijn einde was. Maar erg vond ik het niet, hoe eerder een cadeautje hoe beter 😉

Als je de box opent zie je een papiertje met daarin de producten. Erg leuk gedaan! Helaas zie ik geen kaartje met de product omschrijving en de oorspronkelijke prijzen. Dit had de Glossybox wel en dit vond ik persoonlijk altijd erg fijn. Als ik zo naar de inhoud kijk, lijken er in deze box allerlei producten voor je gezicht te zitten.

Het eerste product is The Vintage – Silicone Exfoliating Pad. Dit is een soort tool die je kunt gebruiken bij het reinigen van je gezicht. De pad voelt fijn aan en ik wil deze binnenkort gaan testen. Normaal gesproken werk ik niet met dit soort tools.

Het volgende product is Dr Botanicals – Kiwi Superfood Cooling Eye Serum. Dit betreft een full-size product van 15 ml. Het product zou goed zijn tegen de fijne lijntjes. Daarnaast werkt het verfrissend en hydraterend. De serum bevat dus onder andere kiwi fruit olie.

The comfort zone – HydraMemory Cream Gel. Dit is een hydraterende crème met onder andere hyaluronzuur. Deze tube is een miniatuur. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar ben wel nieuwsgierig naar dit product. De fullsize koop je voor zo’n €50,-, dus ik ben blij dat ik deze miniatuur mag uitproberen.

Het volgende product is een lip balm van Burt Bees. Ik gebruik zelf al jaren de lipbalsems van Burts Bees. De producten zijn natural en ik ben er heel tevreden over. Ik gebruik zelf altijd de standaard geur of de granaatappel. Die ruiken fijn. In deze box zat de watermeloen en die vind ik zelf minder aangenaam. De geur is voor mij te zoet en chemisch.

De E Cooking Peeling Mask. Ook dit betreft en miniatuur van 15 ml. De fullsize is 50 ml en die kost zo’n €40,- Deze peeling mask moet op milde wijze de dode huidcellen verwijderen en hierdoor het herstel van de huis stimuleren. Ecooking’s Peeling Mask bestrijdt snel en actief de doffe, vemoeide huid, rimpels en fijne lijntjes, acne en pigmentvlekjes en hyperpigmentatie. Ik kan niet wachten om dit product te testen op mijn huid. Normaal gesproken ben ik niet van de peeling masks, maar deze triggert mijn nieuwsgierigheid.

Tot slotte is er nog één product in de box. This Works Stress Check Kind Hands Hand cream. Ook dit is een miniatuur van 30 ml. Dit product zal je handen weer goed voeden wanneer je ze bijvoorbeeld overwassen hebt. Hij bevat o.a. shea Butter, Vitamine e, lavendel, ylang ylang en heeft dus een heerlijke ontspannende (en dus een ontstressende) geur. 

Al met al ben ik tevreden met de inhoud van de box. Wel vind ik het jammer dat er geen kaartje met uitleg en prijzen bijzit. Nu doe ik zelf een research en ontdek ik meer over deze producten. Mijn enthousiasme voor de producten kwam ook toen ik er meer over las. Nu kijk ik uit naar de volgende box en zal ik de inhoud van deze box ook weer met jullie delen!

Hebben jullie ook een beautybox?