Beauty

Look fantastic beauty box juni 2021

Een aantal weken geleden ontving ik mijn eerste box van Look fantastic. Nu heb ik de box voor de maand juni ontvangen. Vandaag wil ik samen met jullie naar de inhoud van deze box kijken!

Zoals je ziet heb ik weer een goed gevulde box ontvangen. Weer mooi ingepakt in een papiertje, alsof het een cadeautje is. Erg leuk. Helaas zit er wederom geen kaartje of iets dergelijks bij. Er hoort bij deze box wel een magazine, maar deze is door omstandigheden niet bijgevoegd. Deze heb ik digitaal ontvangen via mijn mailbox. In deze magazine lees je onder andere meer informatie over de producten.

Het eerste product waar mijn oog op valt is de So Eco – gentle facial buffer. Een tool gemaakt van katoen en vlas, om je gezicht mee te reinigen. Dit product kost normaal €1,99. Dit merkt verkoopt diverse tools.

‘So Eco is een collectie milieuvriendelijke, diervriendelijke en veganistische make-upborstels die zijn gecertificeerd door PETA. Hun benadering omvat milieugerichte principes die minder gevolgen hebben voor het milieu doordat ze producten en verpakkingsoplossingen aanbieden die verantwoordelijk en ethisch geproduceerd zijn.’

Het volgende item wat ik zie is L’Oreal Paris – hand sanitiser gel. Dit is product van 125 ml en te koop voor €2,45. Een handig product om bij je te hebben in je tas. Je kunt je handen altijd reinigen met deze gel die maar liefst 70% alcohol bevat. Deze gel bevat onder andere glycerine voor een hydraterende verzorging. Het ontsmettingsmiddel wordt snel geabsorbeerd zonder plakkerige textuur, reinigt de huid snel en maakt afspoelen overbodig, zodat de handen schoon en comfortabel blijven.

Het volgende product is van Rituals. Het is de Rituals – The ritual of Jing mild body scrub. Dit is een mini van 70 ml. Een fullsize van 200 ml kost €14,90. De scrub heeft een heerlijke geur van lotus en jujube. De scrub bevat ultrafijne deeltjes bamboe die de verouderde huidcellen op een milde wijze laten verdwijnen.

Dan het volgende product. Dit is de Dr. Lipp – Tint 100% natural superfood red radish pigment. Dit product koop je voor €9,45.

‘Geef je lippen een subtiel vleugje ultra-hydraterende kleur met de Dr.Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint in Red Radish; een getinte balsem gemaakt met slechts vier natuurlijke ingrediënten die de lippen intens hydrateert. De subtiele kleur wordt verkregen door eetbare, GGO-vrije plantaardige pigmenten, in dit geval van dikke rode radijsjes. De natuurlijke lippenbalsem glijdt moeiteloos en gelijkmatig over de lippen en belooft droge, gebarsten lippen te voeden en ze zacht en kusbaar te maken.’

100% natuurlijk. Wreedheid-vrij.

Vrij van parabenen, geurstoffen, sulfaten, minerale olie, petrolatum, kleurstoffen, T.E.A, D.E.A, en siliconen.

Dit product maakt mij wel nieuwsgierig en ik wil dit gelijk op mijn lippen smeren. Eens kijken hoe het zit met het pigment en hoe het product aanbrengt.

Before, zonder het product
After, met het product

Je ziet inderdaad wel wat verschil. Het pigment is niet overheersend aanwezig en oogt natuurlijk. Wel glimmen de lippen eerst behoorlijk. Na een tijdje is dit wat minder overheersend aanwezig. De tint blijft wordt dan ook wat minder. Het product doet zich dus meer aan als een lipgloss. Persoonlijk houd ik niet zo van het glimmende. Wel voelen mijn lippen gevoed aan en dat is wel prettig.

Dan komen wij bij Philip Kingsley Styling – Finishing touch polishing serum. Dit is een minitatuur van 20 ml. De fullsize is een product van 75 ml en te koop voor €36,95. Dit is een serum voor je haar, om je haar lekker zacht en pluisvrij mee te maken. Het product bevat onder andere vitamine a en vitamine b5. Het product is verpakt in bio plastic wat 100% recyclebaar is.

Dan komen wij alweer bij het één na laatste product van deze box. De Balance me – pre and biostic cleansing milk. Dit is een miniatuur van 30 ml. De fullsize is een product van 180 ml en verkrijgbaar voor €20,05. Ook dit product is natural en is vrij van: parabens, dea, mineral oils, sulphates, pegs, petroleum, silicones, propylene glycol, microbeads, artificial fragrances and colours. Daarnaast is het niet getest op dieren.

Tot slot hebben we ESPA – 24 hour replenishing eye moisturiser. Dit is een miniatuur van 7 ml. De fullsize is 15 ml en kost €60,45.

Een hydraterende en diep voedende oogcrème die de natuurlijke vochtbarrière van de huid ondersteunt. Frankincense, Myrrh en Neroli vullen aan, terwijl Ginkgo Biloba helpt de huidbarrière te beschermen, voor een smetvrij uiterlijk. De voedende teunisbloem en jojoba zorgen voor een diepgaande hydratatie, waardoor de huid rond de ogen glad en fris aanvoelt.

Dit is een product wat ik anders nooit zou kopen. Ikzelf gebruik geen crème voor mijn ogen, en laat staan voor die prijs. Toch vind ik het leuk dat dit erbij zit, zodat ik ook eens een luxe product kan proberen.

Zoals je wellicht een beetje aan de producten kon zien, heeft Look fantastic ook deze maand weer met een thema gewerkt. Dit keer was het thema ‘Elements’. Zij hebben hiervoor gekozen vanwege World Environment Day op 5 juni, en vanwege World Oceans Day op 8 juni. Dit vind ik mooi bedacht en uitgewerkt.

Ontvang jij ook een beauty box?