Vandaag begin ik weer met het schrijven van een blog. En ik begin niet met zomaar iets.. Nee, ik begin met een review van een van mijn favoriete merken. En voor de mensen die mij kennen, is het geen verassing wel merk ik zal noemen. Chanel. Al jaren ben ik addicted to Chanel. Ik heb al van alles van dit merk wel eens geprobeerd. Totdat ik een tijdje terug iets kreeg van mijn vriend. Chanel Chance hair mist. Dit is nieuw voor mij, een hair mist van Chanel. Ik kon niet wachten om deze uit te proberen en ben hem meteen gaan testen.

Normaal gesproken ga ik voor de wat zwaardere geuren van Chanel. Denk aan de welbekende Chanel No5, of Chanel Mademoiselle. Deze geur van Chanel is nieuw voor mij. Dit lichtje heeft als geurnoten fruitig en bloemig. Ik ben niet iemand die van echte zoete geuren houdt. Maar deze geur vind ik echter wel echt prettig. Het is zoet, maar niet te zoet. De geur heeft iets sensueels en ik ruik ook iets heel licht kruidigs.

Als hair mist doet het zijn werk goed. Ik ruik de geur goed en de geur blijft gedurende dag goed zitten. Ik draag de hair mist met veel plezier en wil deze ook nog in andere geuren gaan proberen. Ik ben groot fan.

Wil je hem zelf ook kopen? De hair mist is verkrijgbaar bij diverse parfumerieën voor rond de €40,-

2021 beauty box biosilk budget chance Chanel chelsea boots costes deco decoration distrikt norrebro dot ervaring geschiedenis getdrezzed gold goud hair mist high waisted home inhoud inspiratie inspiration interieur laarsjes lagurus look fantastic maison berger manfield mesh top ootd outfit of the day pantalon recensie review room roze shop short theelichthouder tip tips verzorging warm xenos